O nama

UKRATKO

Preduzeće Interform d.o.o. Lukavac – Valjevo osnovano je 1990. godine u okviru zakona o stranom ulaganju, od strane gospodina Mihaila Stefanović, iz Švedske. Od početka poslovanja, Firma se bavi proizvodnjom, razvojem i usavršavanjem higijenskih proizvoda za održavanje lične higijene. U prvoj godini osnivanja Interform uvozi iz Švedske automatsku liniju za proizvodnju klasičnih uložaka, koju instalira u ranije izgrađen poslovni objekat.

KONTAKT

Lider na Balkanu

Interform je proizvođač pelena za odrasle, u Srbiji i regionu, koji je od Ministarstva zdravlja dobio Rešenje za proizvodnju pelena za odrasle, zavedeno pod brojem 515-02-05252-22-003, i time ispunio uslove za proizvodnju pelena za inkontinenciju.

Preduzeće poseduje i CE Sertifikat kojim se utvrđuje usaglašenost ove vrste medicinskih proizvoda sa Direktivom o medicinskim sredstvima Evropske Unije, broj 93/42. Time se stiče pravo prodaje u svim zemljama Evropske Unije.

Svi proizvodi poseduju laboratorijske analize gradskog Zavoda za zaštitu zdravlja, kao i laboratorijske analize kompetentnih ustanova EU, Hy-tec Nemačka i KBS Švedska. Ove ustanove  su poređenjem  naših proizvoda sa vodećim robnim markama,  izdale zvaničan dokument koji potvrđuje da su proizvodi iz asortimana Interform boljeg kvaliteta.

Kapaciteti opreme, moderna fabrika i kvalitet proizvoda, čine da Interform ima sve predispozicije da postane lider, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Back To Top