О nama

Interform koristi, savremene, automatske linije, a proizvodnja se obavlja u modernim, namenski opremljenim industrijskim objektima.

Interform

Ukratko

Preduzeće Interform d.o.o. Lukavac – Valjevo osnovano je 1990. godine u okviru zakona o stranom ulaganju, od strane gospodina Mihaila Stefanović, iz Švedske.

 Od početka poslovanja, Firma se bavi proizvodnjom, razvojem i usavršavanjem higijenskih proizvoda za održavanje lične higijene.

U prvoj godini osnivanja Interform uvozi iz Švedske automatsku liniju za proizvodnju klasičnih uložaka, koju instalira u ranije izgrađen poslovni objekat.

1992-97.

Zbog povećanja obima posla 1991. godine Interform gradi halu ukupne površine 1117 m2, u koju preseljava proizvodnju klasičnih uložaka.

Za potrebe skladišnog prostora, 1992. godine se gradi hala od 1000 m2.

Pojavom potrebe tržišta 1997. godine dolazi do proširenja asortimana i izgradnje nove hale od 645 m2. Uvoze se 2 automatske linije za proizvodnju sanitetske vate i automatska mašina sa proizvodnju kozmetičkih tufera.

2001.

Završava se izgradanja četvrte hale, od 928 m2 u koju se postavljaju dve automatske linije za prozvodnju ultra tankih uložaka sa i bez krilaca, kao i linija za proizvodnju dnevnih higijenskih i uložaka za lakšu inkontinenciju.

2009.

Počinje sa radom novoizgrađena hala površine 500 m2, namenjena za  proizvodnju pelena za odrasle. Pelene za umerenu i težu inkontinenciju, u dve veličine, za osobe vezane za bolničku i kućnu negu, kao i za pokretna lica.

Lider na Balkanu

Interform je proizvođač pelena za odrasle, u Srbiji i regionu, koji je od Ministarstva zdravlja dobio Rešenje za proizvodnju pelena za odrasle, zavedeno pod brojem 515-04-05155/2016-11, i time ispunio uslove za proizvodnju pelena za inkontinenciju.

Preduzeće poseduje i CE Sertifikat kojim se utvrđuje usaglašenost ove vrste medicinskih proizvoda sa Direktivom o medicinskim sredstvima Evropske Unije, broj 93/42. Time se stiče pravo prodaje u svim zemljama Evropske Unije.

Svi proizvodi poseduju laboratorijske analize gradskog Zavoda za zaštitu zdravlja, kao i laboratorijske analize kompetentnih ustanova EU, Hy-tec Nemačka i KBS Švedska. Ove ustanove  su poređenjem  naših proizvoda sa vodećim robnim markama,  izdale zvaničan dokument koji potvrđuje da su proizvodi iz asortimana Interform boljeg kvaliteta.

Kapaciteti opreme, moderna fabrika i kvalitet proizvoda, čine da Interform ima sve predispozicije da postane lider, kako u Srbiji, tako i u regionu.